Dekorativne možnosti lesenega pohištva
Barvne različice kovinskega pohištva
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL

Najem avtodoma Adria Matrix Platinum M 670 SL

Nudimo vam najem modernega avtodoma Adria Matrix Platinum M 670 SL s katerim bodo vaše poti udobne in varne. Avtodom je namenjen za 5 potnikov.
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL
avtodom Adria Matrix Platinum M 670 SL

Najem avtodoma Adria Matrix Platinum M 670 SL

Nudimo vam najem modernega avtodoma Adria Matrix Platinum M 670 SL s katerim bodo vaše poti udobne in varne. Avtodom je namenjen za 5 potnikov.
Šifra:
NAJEM AD
 
DODAJ NA SEZNAM

Posebnosti, ki jih ima avtodom ADRIA MATRIX PLATINUM M 670 SL:

 

Avtodom Adria Matrix Platinum je eden izmed najatraktivnejših avtodomov. Udobje in zadovoljstvo pri bivanju je pri tem avtodomu dopolnjeno še z atraktivnim izgledom in bogato opremo. Poglavitna prednost in lastnost tega avtodoma je še vedno v srednjem delu avtodoma električna dvižna postelja. Zunanjost tega avtodoma je izdelana iz kombinacije aluminija in poliestra. Avtodom Matrix Platinum se ponaša poleg atraktivnega izgleda tudi s posebnimi in izbranimi kvalitetnimi materiali za prevleke sedežev in blazin.

 

Zunanjost

Matrixovo aerodinamično obliko dopolnjuje atraktivna zunanja grafika in velika temna okna. Stene bivalnega dela avtodoma in tudi stene so elegantne srebrne barve. Streha je izdelana iz odpornega poliestra, stene pa iz kvalitenega aluminija. Kjerkoli se boste z njim pojavili, vas bodo opazili, saj atraktivna pojava tega avtodoma zbuja obilo navdušenja in odobravanja.

 

Notranjost

Prostoren Matrix je avtodom, ki vam ponuja vse, kar želite in potrebujete za idealno potovanje ali počitnikovanje. Sem šteje dobro opremljena V-kuhinja, ne manjka niti LED osvetlitev notranjosti. Funkcionalno in estetsko izpopolnjeno pohištvo ter udobno oblazinjenje vam zagotavljata zadovoljstvo in udobje med bivanjem in vožnjo.

 

Zaradi premišljenega oblikovanja pohištva in notranje opreme je v tem avtodomu dovolj prostora za pet popotnikov. Vsak od njih sedi na udobnem sedežu opremljenem z vzglavnikom in varnostnim pasom. Po udobju med vožnjo in ergonomiji izstopata sedeža v kabini vozila. Ta sedeža se med počitkom lahko zavrtita nazaj proti bivalnemu delu avtodoma. S tem dobimo v avtodomu dva udobna fotelja, skoraj tako kot v vaši domači dnevni sobi.

 

Zadnji del avtodoma nudi na široki zakonski postelji z dvema vzdolžnima ležiščema in vmesnim dostopom, kar tudi dvema starejšima popotnikoma nudi možnost enostavnega dostopa do ležišča in pravega počitka. Pod to posteljo je velik prtljažni prostor, dostopen z obeh strani avtodoma skozi široka vrata. 

 

Osrednji del avtodoma je jedilniška L-sedežna garnitura, nad katero je druga zakonska postelja. Ta je ena izmed najbolj inovativnih in uporabnih stvari v tem avtodomu. Najpomembnejša lastnost te postelje je to, da jo takrat, ko jo potrebujete, spustite s pomočjo elektromotorjev izpod stropa avtodoma. Potem, ko pa je ne potrebujete več, pa jo elegantno tudi s pomočjo elektromotorjev, potisnete nazaj pod strop avtodoma. Na tej postelji lahko počivata dva popotnika. Za več svetlobe in zraka je na sprednjem delu strehe avtodoma nameščeno veliko strešno okno.

 

Peti popotnik lahko počiva na postelji, ki se jo pripravi iz spuščene mize ter sestavi iz blazin sedežne garniture.

 

V tem avtodomu boste našli veliko uporabnih detajlov in opreme, ki skrbijo za to, da se popotniki res dobro počutijo in uživajo na potovanju (udobni in ergonomsko oblikovani sedeži ter bivalna sedežna skupina oblečeni v elegantno prevleke, motorna klimatska naprava, tenda dolžine 4,5 m, tempomat, plinska peč Truma, pravi plinski štedilnik s tremi gorilci in avtomatskim vžiganjem, prostoren 170 l hladilnik, ki deluje na plin/12 V/ 220 V, seveda z ločenim zamrzovalnikom in avtomatskim izbiranjem vira energije, bivalna klimatska naprava-220 V, inverter 12 V/220 V -300W, daljinsko centralno zaklepanje vse vrat, tudi vrat v bivalni del,…).

 

Za kolesarske navdušence nudimo ob doplačilu možnost, da namestimo prtljažnik za štiri kolesa na zadnjo steno avtodoma.

 

Tehnični podatki Adria Matrix:

 

OSNOVNI PODATKI

 • Osnovno vozilo

Fiat Ducato 35L 2,3 JTD (X 250)

 • Motor – okoljevarstvena kategorija

Turbodiesel s centralnim vodom (JTD) – EURO 6

 • Delovna prostornina / moč (KW-KM)

2287 cm3/ 96 KW- 130 KM

 • Leto proizvodnje

2017

Mere in masa avtodoma

 • Dolžina avtodoma

7,38 m

 • Širina avtodoma

2,30 m

 • Višina avtodoma

2,81 m + bivalna klima= 3,10 m

 • Notranja višina v avtodomu

2,00 m

 • Največja tehnično dovoljena masa

3500 kg

 • Masa vozila

2958 kg

 • Število sedežev (maksimalno dovoljeno število potnikov med vožnjo)

5

 • Prostornina posode za gorivo (diesel)

90 litrov

Ostali tehnični podatki avtodoma in oprema avtodoma:

Pogon na sprednja kolesa, ročni 6-stopenjski menjalnik (+ vzvratna prestava), disk zavore na vseh kolesih + ABS, servo volan, potovalni računalnik, varnostna blazina za voznika in sovoznika, električni pomik stekel in ogledal, vrtljiva sedeža v kabini vozila z nasloni za roke, motorna klimatska naprava v kabini vozila, tempomat, rezervna pnevmatika enakih mer kot ostale pnevmatike, avtoradio z USB vhodom in CD-jem, inverter 12V/ 220 V-300 W, komarniki na vseh oknih in vhodnih vratih v bivalni del, zastiralo na steklih kabine, rolete na oknih bivalnega dela avtodoma, prtljažnik za 4 kolesa z označevalno tablo (doplačilo), tenda Omnistor-Thule dolžine 4,5 m, bivalna klima-220 V

 

KAKO REZERVIRATI AVTODOM Adria Matrix Platinum M 670 SL?

 

 1. Kontaktirajte nas: pošljite nam mail na info@11st-oprema.si ali nas kontaktirate po telefonu 059/124-127
 2. Podatki za najem avtodoma: Posredujete nam vaše podatke, število potnikov, ki bo skupaj z voznikom potovalo v avtodomu in v katerem terminu želite najeti avtodom. 
 3. Odgovor in ponudba z vključeno pogodbo najema: Po prejemu vašega povpraševanja vam bomo posredovali odgovor in ponudbo z vključeno pogodbo o najemu v najkrajšem možnem času. Do navedenega datuma veljavnosti naše ponudbe, od vas pričakujemo informacijo, ali je naša ponudba za vas ustrezna in pričakujemo potrditev ter plačilo rezervacije v višini 50% celotne najemnine avtodoma navedene v ponudbi in podpis priložene pogodbe. Podjetje 11ST d.o.o. deluje v skladu z veljavno zakonodajo – Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR). 
 4. Potrditev najema in plačilo rezervacije za najem avtodoma: Po prejemu potrditve in plačilu rezervacije z vaše strani pričakujemo, da nam boste dostavili fotokopirane ali skenirane vaše dokumente skladno s Pogoji za najem avtodoma pri podjetju 11ST d.o.o.. Rezervacijo vam bomo pisno potrdili po prejemu vaše vplačane rezervacije in dostavljenih dokumentov. S tem je postopek rezervacije za najem avtodoma pri našem podjetju za vas končan.
 5. Dokončno plačilo za najem avtodoma: Najkasneje 30 dni pred najemom od vas pričakujemo, da boste poravnali preostali del predračuna oziroma stroška za najem avtodoma. S tem si boste zagotovili, da vas bo avtodom čakal ob dogovorjenem času, seveda, če ne bo vpliva višje sile. 

 

POGOJI VOZNIKA

 

Pogoji,  ki  jih  mora  izpolnjevati  voznik  najemnik  oz.  dodatni  voznik avtodoma:

 • starost nad  25  let  in vsaj štiri leta veljavno vozniško

 • vozniki se obvežejo, da ne bodo vozili pod vplivom substanc, ki zmanjšujejo psihomotorične sposobnosti (zdravila, droge, itd.).

 • s podpisom pogodbe voznik potrjuje točnost svojih podatkov.

 

CENIK NAJEMA avtodoma

Adria Matrix Platinum M 670 SL

od 1.1.2020 - 31.12.2020

 

01.01. – 31.03.2020           01.04. – 22.04.2020             23.04. – 05.05.2020
06.05. – 17.06.2020.          25.08. – 03.11.2020             18.06. – 24.08.2020
                                              04.11. – 31.12.2020

·     od 7 do vključno 13 dni                            130 €                                     145 €                                        180 €

·     od 14 do vključno 20 dni                          125 €                                     140 €                                        175 €

·     od 21 dni                                                       120 €                                     130 €                                        170 €

 

Cene vključujejo 22% DDV.

Varščina pred prevzemom: 1.000 €

 

Cena vključuje:

 • Najem vozila za izbrano časovno obdobje

 • Fiksne stroške, ki zajemajo: WC kemikalije, plin, razgradljivi WC papir, SLO vinjeto, zunanje in notranje čiščenje

 • Obvezno in kasko zavarovanje  z  1%  odbitno  franšizo.

 • Omejeno število kilometrov (300km/dan) - prekoračeno število kilometrov se obračuna ob vrnitvi avtodoma in sicer 0,3€/km, pri najemu do 20 dni. Nad 21 dni neomejeni km.

 • Zeleno karto.

 • Izbrano dodatno opremo - nosilec za kolesa

V ceno ni vključeno:

 • Gorivo

 • Cestnina

 • Dovoljenje za vožnjo tujega vozila izven Slovenije v primeru, ko država namembnosti ni članica EU.

 

Več informacij vam o pogojih najema in obveznostih vam posredujemo v Splošni pogodbi o najemu avtodoma.

Sorodni izdelki

  Kovinski koš za smeti s pedalom - volumen 12 l
  Kovinski koš za smeti s pedalom je primeren za pisarne, sanitarije ali mini kuhinje. Dimenzija: višina 39,5 cm / premer 25,5 cm. Srebrne barve.
  Cena brez DDV:
  32,00 €
  Koš za smeti iz umetne mase - volumen 18 l
  Koš za smeti iz umetne mase, z matirano površino in privlačnim izgledom, primeren za pisarne ali šole. Dimenzija: višina 30 cm, premer 27 cm. Črne barve.
  Cena brez DDV:
  3,50 €
  Kovinska nadstropna postelja v srebrni barvi
  Kovinska nadstropna postelja enostavnih oblik, iz okroglih jekelnih cevi, z možnostjo delitve v 2 enojni postelji. Dimenzija: 90x200cm.
  Cena brez DDV:
  205,50 €
  Kovinski koš za smeti s pepelnikom - nerjavečega jekla
  Koš za smeti s pepelnikom modernega dizajna in iz nerjavečega jekla je primeren za notranje ali zunanje površine. Dimenzija: višina 60 cm, premer 25 cm.
  Cena brez DDV:
  99,00 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih